I. félidő

Mezőnyjátékkal és a vendégek enyhébb labdabirtoklási fölényével kezdődött a mérkőzés. A Vidi abban a tudatban lépett pályára, hogy egy győzelemmel nagy lépést tehet a továbbjutás felé, és az idegenbeli mérkőzésen látottak alapján erre minden esély meg is volt.

Egy-egy sárga lap, majd Huszti indítása jelentett eseményt, utóbbi után a 35. percben kevésen múlt, hogy Scepovic kiléphessen. A játékrész zárásaként remek támadást vezettek a fehérváriak, de Milanov lövése fölé szállt.

A meccs minden fontos momentuma percről percre közvetítésünkben – kattints!

II. félidő

Jóval aktívabban jöttek ki a csapatok a fordulást követően, és ennek meg is lett az eredménye: az 50. percben Pátkai ugratta ki remekül Viníciust, aki nagy sprintje után balról középre ívelt, ahol Milanov mindenkinél magasabbra ugorva befejelte a Vidi vezető gólját (1-0)!

Cserék következtek, majd Stopira ápolása miatt állt a játék, de hiába voltak nagy labdabirtoklási fölényben a vendégek és támadtak többet, helyzetekig nem jutottak. Marko Nikolic kihasználta a cserelehetőségeit, Kovács Istvánt is pályára küldte, a Vidi hősiesen védekezett.

A játékvezető öt percet hosszabbított, amely során egy ízben centikkel tévesztettek csak célt a görögök, de a Vidi állta a sarat, kihúzta kapott gól nélkül, és begyűjtötte a rendkívül fontos három pontot.

Mivel a csoport másik meccsén a Chelsea 1-0-ra legyőzte idegenben a BATE Boriszovot, a Vidi az L jelű kvartett második helyére lépett fel, három ponttal megelőzve a harmadik és negyedik helyezettet.

Vidi – PAOK 1-0 (Milanov 50.)

Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic, Pátkai – Milanov (Nikolov 58.), Huszti (Kovács I. 66.) – Scsepovics (Hodzic 77.)

PAOK: Paszhalakisz – Léo Matos, Crespo, Varela, Tosca – Shakhov, Wernbloom – Limniosz (Biseswar 60.), El-Kadduri (Akporn 63.) Léo Jabá (Warda 71.) – Prijovics

A csoport állása.

Hamarosan honosítják a Vidi legjobb légiósát – magyar válogatott is lehet?