A héten vált hivatalossá, hogy a MOL Fehérvár FC-től a német Ingolstadthoz igazolt az északmacedón védő, Visar Musliu, az elmúlt héten pedig arról is szóltak a külföldi hírek, hogy egy másik középhátvéd is távozhat, Adrian Rust ugyanis a lengyel Lech Poznannal hozták szóba.

A weszlo.com legfrissebb információi szerint azonban

fordulat következett be a román játékos ügyében, és a jelenleg állás szerint Rus télen nem lesz a poznaniaké.

A portál szerint mindez valószínűleg azért fog így történni, mert a Vidi mégsem fogadta el a lengyelek egymillió eurós ajánlatát és állítólag csak még több pénzért, nagyjából 1,5-2 millió euró körüli összegért válnának meg Rustól.

“A Fehérvár egyrészt megbecsüli játékosát, másrészt tudja, hogy a poznaniak az utóbbi időben nagy bevételekhez jutottak és tele van a pénztárcájuk, harmadrészt pedig biztosítani akarták a pénzt és az időt Rus utódjának megtalálásához” – írja a weszlo.com azzal kapcsolatban, hogy miért emelkedett meg hirtelen Rus ára. A lengyel lap azt is hozzátette, hogy Visar Musliu Ingolstadtba történő eladása is bonyolítja az ügyet.

A portál azt is megjegyezte, hogy amikor a Lech elkezdett erőteljesen érdeklődni Rus iránt, akkor a Vidi a Górnik Zabrze védőjét, Przemyslaw Wisniewskit nézte ki utódjának, ám a Górnik blokkolta az üzletet, így Wisniewski szinte biztosan marad jelenlegi csapatánál.

NB I-es múlttal rendelkező csatárokkal erősítene az ETO