Mint ismert, az NB I hétvégi fordulójában 1-0-ra kikapott a Ferencváros otthonában a MOL Fehérvár FC, amely hátránya így már hat pont az élen álló és két mérkőzéssel kevesebbet játszó zöld-fehérek mögött. A Vidi védője, Stopira a klubhonlapnak elmondta, ugyan eltelt már egy kis idő a Ferencváros elleni vesztes rangadó óta, de még mindig nagyon csalódottak mindannyian.

– Nyerni akartunk szombat este, sajnos nem sikerült. Nehéz lesz, de most már túl kell lépnünk azon a meccsen, hiszen máris itt van a következő komoly megmérettetés. Szerda este az Újpestet látjuk vendégül a kupában. Idegenben 0-0-ás eredményt értünk el, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz a második mérkőzésen. Hozzánk hasonlóan az Újpest is kikapott a legutóbbi fordulóban, úgyhogy valószínűleg ők is egy kupasikerrel vigasztalódnának. Számunkra is csak a győzelem és a továbbjutás az, ami elfogadható, ezért pedig mindent meg is teszünk szerda este. Bízom benne, hogy szurkolóink ezúttal is mellénk állnak, és akárcsak szombat este a Ferencváros otthonában, úgy a MOL Aréna Sóstóban is végig biztatnak bennünket – nyilatkozta a 31 éves játékos.

A MOL Fehérvár FC szerdán hazai pályán fogadja az Újpestet a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, az első találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget.