Április 16-án második alkalommal kerül sor a Csókakör Jótékonyság Trail futóversenyre – írja a molfehervarfc.hu. A festői környezetből, a Jordán Parkerdőből induló terepfutás szervezői ezúttal a 2020 augusztusában gyógyíthatatlan csontvelőbetegséggel diagnosztizált korábbi Vidi-játékost, a harmadik bajnokcsapat tagját, Réti Patrikot segítik majd a nevezési díjakból befolyó összegekkel.

Az esemény házigazdái a családoknak, gyerekeknek csokivadászattal, 400 méteres és 2 kilométeres versennyel készültek, míg az edzettebbek 7, 14 és 21 kilométeres távon próbálhatják ki gyorsaságukat és állóképességüket!

Nevezni itt tudtok.

Réti Patrik 1998-ban született, az utánpótlás-évek után egy Dunaszerdehely elleni felkészülési mérkőzésen mutatkozott be a Vidi első csapatában, majd két találkozón pályára lépett a 2017/2018-as bajnoki címet hozó szezonban is. Később a Siófok és a Gyirmót játékosa volt, amikor 22 esztendősen vissza kellett vonulnia a betegség miatt. A labdarúgástól és a Viditől sem szakadt el, jelenleg a klub utánpótlásában videóelemzőként dolgozik.