A MOL Fehérvár FC hivatalos oldalán jelezte, hogy a Budaörssel fennálló kooperációs szerződés értelmében az első magyarként Puskás-díjat nyerő Zsóri Dániel az NB II-es csapatban is pályára léphet azokban a fordulókban, melyekben nem játszott a Vidiben.

– Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz kooperációs partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. – magyarázta a kialakult helyzetet Kovács Zoltán sportigazgató a molfehervarfc.hu-nak. – Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, hanem adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés.

Zsóri bemutatkozására is sor került a hétvégén a Budaörsben, méghozzá a Fradi elleni vasárnapi edzőmeccs alkalmával, melyen az FTC azon játékosai léptek pályára, akik a Paks elleni mérkőzésen csereként szálltak be, vagy egyáltalán nem játszottak.

FTC-Budaörs 2-1 (Sihnevich 2, ill. Zsóri – tizenegyesből)

FTC: Szécsi – Botka, Frimpong, Leandro (Szánthó), Heister – Skvarka, Vécsei – Varga, Lodico, Bőle – Sihnevich

Bő 20 perc elteltével született meg a mérkőzés első találta, Gastón Lodico átadását Mikalai Sihnevich váltotta gólra (1-0) – jelezte összefoglalójában a fradi.hu. A találkozót addig többnyire a Fradi irányította, ám ezt követően Szécsi Gergőnek is volt több feladata, de bravúrokkal megakadályozta a budaörsi egyenlítést.

Rebrov később egyet cserélt a mérkőzés folyamán: Leandrót Szánthó Regő váltotta. A fiatal támadó leginkább a mérkőzés végén volt aktív, amikor kétszer is nagy helyzetbe került, először a kapufát találta el, másodszor pedig a kapusba lőtte a labdát.

A budaörsiek próbálkozását azonban ezelőtt még siker koronázta, mivel ki tudtak harcolni egy tizenegyest, amit Zsóri Dániel értékesített (1-1). Hamar jött azonban a válasz, Varga Roland átadása után ismét Sihnevich volt eredményes (2-1). A hátralévő időben újabb gól már nem esett, így 2-1-re nyert az NB I listavezetője.