A csakfoci.hu információi szerint az egyik távozó Elek Ákos lehet, aki másfél év után inthet búcsút a székesfehérváriaknak.

A 31 éves, 48-szoros magyar válogatott védekező középpályás a második időszakát töltötte a Vidiben – a mögöttünk hagyott idényben is alapembere volt csapatának: 23 meccsen lépett pályára a bajnokságban, egy gólt lőtt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett. Elek 2008 és 2012 között már volt a fehérvári klub játékosa, Paulo Sousa érkezése után azonban kikerült a csapatból és kölcsönbe a török Eskisehirsporhoz igazolt.

Nem zárható ki továbbá, hogy Futács Márkó is más csapatban folytatja pályafutását. A 30 esztendős támadó a szezonban 24 mérkőzésen játszott az NB I-ben, és kilencszer volt eredményes.

Mivel az elmúlt napokban a fehérváriak leigazolták többek közt a grúz Budu Zivzivadzét is, így a háromszoros válogatott Futácsnak újabb riválisa lett a posztján. Futács tavaly télen szabadon igazolhatóként került a Székesfehérvárra, előtte légiósként a horvát Hajduk Splitben és a török Mersin Idamnyurduban is megfordult.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: