Juhász Roland 2013 tele óta erősíti a Vidit – előbb kölcsönbe érkezett, nyártól pedig végleg klubunkhoz került a játékjoga. Eddig 140 bajnokin lépett pályára, melyeken 17 gólt szerzett. Együttesünkkel kétszeres bajnok, háromszoros ezüstérmes, Magyar Kupa-döntős és kétszeres Ligakupa-döntős, idén nyáron pedig bejutott a Vidivel az Európa Liga csoportkörébe.

Boldog vagyok, hogy ilyen szinten bíznak még bennem a klubnál, főleg azt figyelembe véve, hogy gyakorlatilag még csak most kezdődött el a szezon. Ez azért egy idősebb játékos esetében nagyon pozitív visszajelzés. Pályafutásom során az MTK-ban – profi játékosként – 8 évet töltöttem el, az Anderlechtnél 7 és felet, és amikor lejár 2020 nyarán a vidis szerződésem, akkor majd elmondhatom magamról azt, hogy a Vidiben is 7 és fél évet játszottam.

Már korábban kijelentettem, hogy a Vidiben szeretném befejezni a labdarúgó-pályafutásomat, most már gyakorlatilag biztosan kijelenthető, hogy itt fogom majd szögre akasztani a csukámat. Köszönöm a csapattársaknak, a vezetőedzőnek és persze Kovács Zoltán sportigazgatónak is a bizalmat.

Jól érzem magam a bőrömben, de ami a legfontosabb számomra, hogy addig játsszak, amíg hozzá tudok tenni a csapat eredményességéhez, amíg húzóembernek számítok. Sosem elégedtem meg a középszerűvel, és nem is fogok a jövőben sem. Sokan kérdezhetik, hogy 35 évesen mi motiválhat még. A Magyar Kupát például nagyon szeretném megnyerni a Vidivel, de a bajnoki cím elnyerését sosem lehet megunni, úgyhogy ez is óriási motiváció számomra.

Remek érzés, hogy idén sikerült kiharcolnunk az Európa Liga csoportkörbe való jutást, de láttuk, hogy képesek lehetünk akár a BL csoportkörbe is bejutni, jövőre mindenképp szeretnénk újra ezért harcolni, és akkor remélem az összes akadályt sikerrel vesszük.

Nem utolsó sorban az egész csapat nagyon várja már, hogy birtokba vehessük a vadonatúj Sóstói Stadiont, hiszen a csapat ide, Székesfehérvárhoz tartozik, nem csak a szurkolóknak, de nekünk is nagyon hiányzik az “otthonunk”, boldog vagyok, hogy nem csak fél évet játszhatok majd az új Sóstói Stadionban – nyilatkozta a molvidi.hu-nak Juhász Roland.

A hosszabbítás után Kovács Zoltán sportigazgató is nyilatkozott.

Juhász Roland az előző szezonban is nagyszerű teljesítményt nyújtott végig a bajnokságban, és csapatkapitányként is rengeteget hozzátett a bajnoki cím megszerzéséhez a pályán és a pályán kívül is. Közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy újabb egy évvel meghosszabbítjuk a jövő nyáron lejáró szerződését. Nagyon örülünk annak, hogy továbbra is érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását, biztos vagyok abban, hogy ugyanolyan magas szinten fog futballozni, ahogy tette azt az előző szezonban, de az új idényben nyújtott teljesítményét is nyugodtan kiemelhetjük. A munkájával, hozzáállásával igazi példakép a futballpályán és azon kívül is.

EL: Itthon kezd a Vidi, kiderült, mikor jön a Chelsea – menetrend