Miután a Legia Varsó a skót Rangers ellen elbúcsúzott az Európa Ligától, a lengyel rekordbajnok vezetősége néhány értékesebb labdarúgó eladásával pótolta volna az elmaradt főtáblás szereplés okozta büdzsé-hiányt – írja a Przeglad Sportowy c. lap.

A lap úgy tudja, az egyik távozó a magyar Nagy Dominik lehetett volna, akiért a cikk szerint kapott is ajánlatot a Legia, méghozzá az OTP Bank Ligából.

A portál információi szerint a MOL Fehérvár FC 1,5 millió eurót és egyéb bónuszokat is felajánlott a lengyel csapatnak, ám Nagy úgy döntött, hogy egyelőre nem kíván hazatérni Magyarországra, hiába győzködték arról a Legiánál, hogy ő és jelenlegi klubja is jól járna az üzlettel.

A Fehérvár igencsak aktív az átigazolási hajrában (sőt, ma már hivatalosan az után is), vasárnap például Zsóri Dániel (DVSC) és a Chelsea szerb (kölcsön)játékosa, Danilo Pantic is aláírt a Vidihez. Mint ismeretes, a hazai átigazolási időszak augusztus 31-én véget ért, de szerződés nélküli játékosok érkezésére még van lehetőség a kluboknál.