Mint arról beszámoltunk, Marko Scepovic testvére, Stefan Scepovic lehet a Videoton második nagy fogása a télen. A 28 éves csatár a Celticet és a spanyol élvonalat is megjárta. A szerb válogatott futballista klubváltása gyakorlatilag biztosra mondható, már csak a hivatalos bejelentésre kell várni.

Az idősebbik Scepovic fivér csapat- és országváltása kapcsán megszólalt a támadó eddigi edzője, a korábbi 43-szoros spanyol válogatott Ruben Baraja is, aki elárulta, neki nem volt ellentéte a futballistával, és azt is, miért távozik a Gijóntól a csatár, aki a héten már nem lesz a Sporting játékosa – írja az El Comercio című lap.

Amikor ideérkeztünk a stábommal, megkapta tőlünk a lehetőséget az első két találkozón. Utána pedig a teljesítménye alapján hoztuk meg a döntésünket. Nekem nincs problémám Stefannal, jó játékosnak tartom. De ő úgy döntött, hogy máshol próbál meg játéklehetőséget keresni, én pedig megértettem ezt – fűzte hozzá.

Spanyol sajtóhírek szerint egyébként Scepovic és az egyik eddigi csapattársa távozásával összesen 500 ezer eurós éves bérkeret szabadulhat fel a Sportingnál.