Török és bosnyák lapértesülések szerint a Sivasspor élénken érdeklődik a MOL Fehérvár FC bosnyák válogatott támadója, Armin Hodzic iránt. A török klub megfigyelői a bajnoki szünet előtt állítólag több mérkőzésen is megnézték a 25 éves futballistát és elégedettek voltak a látottakkal. A sajtóhírek szerint meg is próbálják majd szerezni a nyáron a Vidihez 2018 nyarán került csatárt.

A több mint 1 millió euróra taksált Hodzic 26 tétmérkőzésen lépett pályára az idényben és 13 gól mellett 3 assziszt is szerepel a neve mellett. Az OTP Bank Ligában 9 találattal a harmadik helyen áll a góllövőlistán, mindössze két egységgel lemaradva az éllovas Davide Lanzafamétól (Bp. Honvéd).

A Sivasspor az idény meglepetéscsapata Törökországban, egy évvel azután, hogy a 12. helyen végzett az élvonalban. Jelenleg viszont a negyedik, mindössze négy ponttal lemaradva az első helyezett Trabzonsportól, és megelőzve a Besiktast, valamint a Fenerbachcét is többek között.

Nem Hodzic lenne az első, aki a Vidiből Törökországba igazol, hiszen például a szerb Marko Scepovic tavaly nyáron került a Rizespor együtteséhez Székesfehérvárról.