A Videotonhoz igazolt Stefan Scepovic karrierje során másodszor futballozott a spanyol Sporting Gijónnál, ezúttal a Getafe kölcsön-csatáraként, mielőtt Fehérvárra szerződött volna.

A 28 éves támadó úgy érezte, nyílt levélben kell elbúcsúznia a piros-fehérektől, írását pedig több komoly lap is közzétette. Ez olvasható az alábbiakban.

A Vidi nagy igazolása: „Foci helyett inkább csinálok valami mást” – a Real Madrid is vitte volna

“Azért írom ezt a levelet nektek, mert tudnotok kell az igazságot. Úgy gondoltam, a kemény munka és odaadás meghozza majd a gyümölcsét, ezért is tettem oda magam a meccseken és az edzéseken is 100 százalékosan. De vannak más dolgok is manapság a fociban, amelyek nem rólam vagy az elkötelezettségemről szóltak, és amelyeknek végül komoly befolyása volt arra, hogy hány percet kaptam a pályán az edzőimtől” – utalt két gijóni trénere, Paco Herrera és Rubén Baraja bizalmának hiányára a csatár.

“Szeretném tisztázni, hogy rendkívül elszántan érkeztem meg a Sportinggal, segíteni akartam a csapatnak a feljutásban, hogy oda kerüljön, ahová megérdemli, de a körülmények nem tették lehetővé, hogy igazán segíthessek, hiába próbáltam meg mindent profiként a napi munkában. Most próbálom újra valóra váltani az álmomat, hogy végre számíthassak, versenyben lehessek, gólokat szerezhessek, és újra átélhessem azt, mint amikor a Molinón lelátóin a nevemet skandálták, amit soha nem fogok elfelejteni. Köszönöm az ezer és egy különleges pillanatot, amelyeket Ti adtatok nekem, és bocsássátok meg, hogy nem tehettem többet az idényben értetek. Hajrá, Sporting!”

– írta a csatár.