Olyan volt, mint egy temetőben

Danko Lazovic kapcsán a meccs előtt furcsa sztorit tálaltak a szerbek, mondván a rutinos támadó nem is akart pályára lépni egykori klubja ellen. A Vidi légiósa azt elismerte, hogy valóban nem volt egyszerű számára a kedvenc klubja ellen futballozni.

A legnehezebb dolog a Partizan ellen játszani. Oké, profinak kell lenned, úgy kell játszanod, ahogy csak tudsz, de akkor is kemény dolog ez. A barátom, Sasa Ilić ellen játszottam már a Feyenoord légiósaként, de az más volt, ez sokkal nehezebb volt, ez így egy katasztrófa volt

– idézi a szerb Blic.

Nézők nélkül játszani olyan, mint egy temetőben. Biztos mindenkinek unalmas lehetett így a meccs, szurkolókkal biztosan jobb lett volna a színvonal is, pláne a Partizan számára. Az esély továbbra is 50-50 a két csapat számára. Két egyforma erősségű csapatról beszélünk, majd a visszavágó eldönti, ki jut tovább.

“Profik vagyunk, a Videoton fizet minket”

Marko Scepovic sérüléssel bajlódva futballozott 43 percet kezdőként Belgrádban, volt csapata ellen, majd le kellett cserélni a 0-0-s selejtező szünete előtt.

Elégedetten távozunk, mert nem azért is jöttünk, hogy ne kapjunk gólt, nekünk pedig kis híján sikerült a végén betalálnunk – nyilatkozta a Blicnek a csatár, akinek fizikálisan és mentálisan is nehéz meccse volt.

Nagyon nehéz volt a Partizan ellen játszani, igazán érzelemdús találkozó volt a számunkra, de profik vagyunk, a Videoton fizet minket, nekünk a legjobbunkat kell nyújtani a pályán.

Gondjaim vannak a bordámmal, ami megrepedt, próbáltam beinjekciózva játszani, de alig kaptam levegőt, szó szerint kiütött ez a sérülés. Biztos, hogy emiatt sem hoztam jó döntéseket bizonyos szituációkban

– tette hozzá.

Scepovic szerint ellenfelük alaposan meggyengült az elmúlt hónapokban.

A Partizan 20-30 százalékkal gyengébb, mint az előző idényben, kellene egy Leonardo-szintű igazolás ahhoz legalább, hogy erősebbek legyenek – utalt a belgrádiak nagy nyári távozójára a támadó.

Nikolic: “A 0-0 olyan, mintha nem is játszottunk volna, nem volt jó nézni”