A jelenlegi helyzetben egyre nagyobb figyelem fordult az eSportok irányába, a MOL Fehérvár FC játékosai közül is többen szívesen játszanak szabadidejükben különböző felületeken. Négyen most a nyilvánosság előtt, Vidi-színekben is megmutatják, hogy mire képesek FIFA 20-ban a kijelzők előtt ülve – olvasható a fehérváriak klubhonlapján. 

A négy résztvevő:

Hangya Szilveszter a védelem jobb-, és baloldalán is jó teljesítményt nyújtott a szezonban, a négyszeres magyar válogatott labdarúgó így kellő önbizalommal és FIFA-s rutinnal várja az ellenfeleket.

Georgi Milanov, a való életben több Bajnokok Ligája és Európa Liga-meccsen is bizonyított már, a bolgár válogatott középpályástól pedig a kontroller sem áll távol, kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes a Vidi-szurkolók ellen!

Boban Nikolov, a csapat észak-macedón válogatott középpályásának nem kell kétszer mondani, ha a kemény edzések után valami szórakoztató dologban kell részt venni, így bár saját konzolja Szkopjéban maradt, „kölcsöncipőben” is vállalja a FIFA-s kihívást!

A csapat fiatal magját pedig a hátvéd, Tamás Olivér képviseli majd, aki ezen a területen aligha nevezhető rutintalan versenyzőnek!

A mérkőzések kommentátora pedig nem más, mint Nessaj lesz! A népszerű vloggernek több mint félmillió feliratkozója van YouTube-on, a Forbes listáján a 10. legértékesebb magyar influencer, nem mellesleg, focilabdát sem csak a sportboltokban látott a polcon, így minden szempontból szakértő kezekben van a gála menedzselése!

A szórakoztatás mellett segíteni is szeretne a fehérvári klub a gálával, minden egyes góllal a MOL Fehérvár FC a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatja majd.

Minden további részlet a nevezésről, a nyereményekről és a sorsolásról ezen a linken található.