Több hónapos kényszerpihenő után decemberben adott először “életjelet” magáról a MOL Fehérvár FC szerb-magyar kapusa, Emil Rockov, aki ekkortól végezhetett ismét teljes értékű munkát azt követően, hogy az előtte lévő hónapokban ágyéki csonthártyagyulladás miatt nem tudott együtt készülni a csapattal.

Rockov 2019 nyarán igazolt Székesfehérvárra a Vojvodinától, NB I-es bajnokin pedig 2020 márciusában védhetett utoljára.

A magyar első osztályú visszatérésére pedig tovább kell majd várni, kiderült ugyanis, hogy a 26 éves hálóőr a tavaszt régi-új csapatánál, egyben szülőhelyén, Újvidéken tölti majd, a szerb élvonalban a 4. helyen álló Vojvodina kölcsönvette a hálóőrt a tavaszra.

Egy hosszú sérülés és mintegy nyolchónapos szünet után, mondhatni a körülmények összejátszása miatt vagyok újra itt, de ennek nagyon örülök. A sérülés alatti nehéz időszakot Sasa Semeredinek, a Vojvodina erőnléti edzőjének köszönhetően vészeltem át, az utam visszahozott Újvidékre. Ez egy új kihívás számomra, ami mentálisan erősíteni fog és mindent, amit a kényszerszünet alatt tanultam, most szeretném felhasználni és átültetni a pályára. Fizikailag teljesen készen állok és alig várom, hogy segíthessek a csapatnak, azért vagyok itt, hogy a Vojvodina elérje minden célját – mondta Rockov, aki 20 NB I-es bajnoki védett az előző idényben, makacs és lassan gyógyuló sérülését megelőzően.

Hosszabbítás a ZTE-nél, Hollandiában nevelkedett szélsőt szerződtetett a Gyirmót – hazai átigazolási hírek