Szolgálat közben balesetet szenvedett és életveszélyesen megsérült egy motoros rendőr Budapesten – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Balesetinfo azt írja, hogy a motoros az Újpest-MOL Fehérvár FC NB I-es mérkőzést követően kísérte a fehérvári szurkolókat a Kelenföldi pályaudvarra, de egy kereszteződés zárása miatt lemaradt a konvojtól. A villamossínen haladva próbálta őket utolérni, amikor a szilárd burkolatot füves szakasz váltotta. A motoros próbált az útra visszatérni, de a szintkülönbség miatt egyensúlyát vesztette, elcsúszott és felborult.

A rendőr beverte a fejét a betonszegélybe, újra kellett őt éleszteni. A mentők már stabil állapotban szállították kórházba. A Balesetinfo azt írja: súlyos koponyasérülést szenvedett a rendőrmotoros – olvasható a 11.kerulet.ittlakunk.hu oldalon.

Az esettel kapcsolatban egy rövid közleményt is kiadott a Vidi, melyben sajnálatukat fejezték ki a motoros rendőr súlyos balesetét illetően.

– A rendőrmotorosnak a MOL Fehérvár FC összes munkatársa nevében ezúton is jobbulást és mielőbbi teljes felépülést kívánunk – olvasható a Vidi közösségi oldalain.

Fotó: baleset-info.hu

Fotó: baleset-info.hu

Fotó: baleset-info.hu

Fotó: baleset-info.hu

Fotó: baleset-info.hu