Marko Nikolics, a Vidi vezetőedzője vasárnap délután 16 órától edzést vezényelt a keret azon játékosainak, akik a csütörtöki, Zeta ellen EL-meccsen (0-0) kezdőként léptek pályára, a többi labdarúgó pedig a tréning után, 17:30-tól az NB II-es ETO FC Győr ellen játszott zártkapus felkészülési meccset.

Az első fél órában a Vidi korábbi kapusa, Horváth Tamás két ízben is góltól őrizte meg kapuját, a másik oldalon, öt perccel az első félidő vége előtt Andric viszont betalált 14 méterről, így 1-0-ás győri vezetéssel vonulhattak a pihenőre a csapatok – derül ki a molfehervarfc.hu beszámolójából.

A fordulás után Berecz lapos lövését védte bravúrral az ETO cserekapusa, majd a túloldalon Tujvel is hasonlóan nagy bravúrt mutatott be, amikor Andric egy az egyben vezette a labdát a fehérvári kapura, majd 14 méterről a rövid sarkot vette célba. A második játékrész derekán Futács előtt több gólszerzési lehetőség is adódott, de a győriek hálóőre minden lövést hárítani tudott. Az utolsó 20 percben több NB III-as fiatal labdarúgó (Pápai, Tarnóczi, Major) is pályára lépett a Vidiben, valamint Tujvel helyére beállt Kovács Dániel is, de az eredmény már nem változott, az ETO FC Győr 1-0-ra nyerni tudott Fehérváron.

Felkészülési mérkőzés:

MOL Fehérvár FC – ETO FC Győr 0-1 (Andric 40.)

Fehérvár: Tujvel – Hangya, Rus, Tamás O., Tamás K., Nikolov, Berecz, Milanov, Funsho, Hodzic, Futács

ETO: Horváth T. – Kovács, Vukasovic, Vári, Kalmár, Hidi, Vashkeba, Szántó, Szimcso, Bagi, Andric