Mi is beszámoltunk arról, hogy ez elmúlt napokban komolyabban szóba került, hogy Dzsudzsák Balázs a MOL Vidi FC-hez szerződjön. Értesüléseink szerint azonban nem igazol a fehérváriakhoz a szélső. Egyeztetések ugyan zajlottak a felek között, úgy tudjuk, Dzsudzsák havonta 70 ezer eurót kért a Viditől, ennyiért már hazaigazolt volna.

Azt tudni kell, hogy a játékos még ezzel az összeggel is jelentősen kevesebbet kapott volna az eddigi bérénél, de a Vidi számára a játékos anyagi igényei “finoman” szólva sem voltak elfogadhatóak, ezért nem jön létre a megállapodás.

Ennek oka az is lehet, hogy forrásaink szerint a játékosnak ismét van egy pénzügyileg rendkívül komoly ajánlata az arab világból.

Mindezt megerősítik arab sajtóhírek, amelyek szerint Dzsudzsák az emírségekbeli Sabab al-Ahli Dubai FC csapatától kapott anyagilag kecsegtető ajánlatot, így van rá esély, hogy ugyanabban a ligában folytatja, mint ahol játszott az előző idényig az al-Wahda futballistájaként.

A Fradinál is várnák, de…

Érdekesség, hogy Dzsudzsák egyébként az elmúlt időszakban a Ferencvárossal edzett: már Thomas Doll irányítása alatt is részt vett pár tréningen, míg az elmúlt napokban Szerhij Rebrov keze alatt készült, a fizikai állapotát is felmérték. A zöld-fehéreknél sem zárkóznának el a megszerzésétől, de erre minimális az esély, hiszen a Fradi az összes eddigi érdeklődőnél kevesebbet tudna neki kínálni.

A Vidihez visszatérve: a fehérváriak kerete várhatóan így is bővül. Az elmúlt napokban a bolgár sajtó arról írt, hogy az Európa Liga-főtáblás magyar klubnál folytatja a pályafutását a 40-szeres válogatott középpályás, Georgi Milanov. Bolgár forrásaink szerint az ő szerződtetését hamarosan be is jelenthetik a fehérváriak.

FRISSÍTÉS: Milanov érkezését közben hivatalosan is bejelentette a MOL Vidi.