A MOL Fehérvától FC-től november végén menesztett Marko Nikolic kapcsán szinte azonnal megjelentek olyan hírek, hogy vagy Görögországban kaphat állást, az AEK Athén csapatánál, vagy pedig visszatérhet korábbi sikerklubjához, a Partizan Belgrádhoz, ahol régebb óta szerették volna visszaszerezni a trénert.

Az utóbbi egy hétben azonban csend lett a szerb tréner körül, egészen idáig: a boszniai Radio Sarejevo számolt be arról, hogy Nikolic egyike a helyi FK Sarajevo bajnokcsapatának kispadjára. Ezt egy, a csapathoz közeli forrás erősítette meg a rádióadónak, amely úgy tudja, hogy a kapcsolatfelvétel is megtörtént már a felek között.

A vietnami kézben lévő (a tulajdonos egy bizonyos Nguyễn Hoài Nam üzletember és a PVF Investment and Trading nevű cég) fővárosi klub egypontos előnnyel, de vezeti hazája bajnokságát, amelyet az előző idényben megnyert. Edzője viszont jelenleg nincs, mivel Husref Musemić december elején távozott az együttestől, mivel a klubvezetés elégedetlen volt a csapat játékával az első hely ellenére is. Uztolsó két meccsén a Srajaevo nyeretlen maradt és 3-1-re kikapott otthon a nagy rivális Zeljeznicartól is.

FRISSÍTÉS: Nem sokkal ezelőtt Nikolic Szerbiában reagált a boszniai sajtóhírre.

Nem, nem, nem vagyok jelölt. Úton vagyok éppen Belgrádba. Jelenleg nincs csapatom, de nem kell aggódni, haamrosan lesz valami. De nem a bosnyák élvonalban, vagy úgy általában a régióban – kommentált a tréner a Factor nevű portálnak.