A Székesfehérváron korábban alapembernek számító, majd néhány hete a második csapathoz száműzött Anel Hadzic sorsa továbbra is kétséges, annyi tűnik egyelőre szinte biztosnak, hogy a 30 éves bosnyák válogatott középpályás a nyárig a magyar klubnál marad, addig szól ugyanis a szerződése a Vidinél.

A télen többször is felvetődött, hogy távozik a rutinos játékos csapatától, szóba hozták a Honvéddal, felmerült annak a lehetősége is, hogy visszatér Ausztriába, sőt, egy osztrák lap azt is állította, hogy Hadzic szerződését már fel is bontotta a Vidi – ezt azonban maga a játékos cáfolta a csakfoci.hu-nak.

Hadzic – aki 13 bajnokin és 2 kupameccsen lépett pályára az idényben, de legutóbb november végén játszott az NB I-ben – ugyanakkor egy friss nyilatkozatában elárulta, hogy nem sok híja volt annak, hogy végül hazájában folytassa pályafutását a télen.

Elismerem, hogy egyeztettünk az FK Szarajevó csapatával, amelyért fiatal korom óta rajongok. Emir Hadziccsal, a klub sportkoordinátorával beszéltünk, ő végig nagyon korrekt volt, nagyjából meg is egyeztünk a közös folytatásban, de végül nem tudtam valamit lezárni a magyar csapatomnál. Így ebben a félévben biztosan nem játszom majd Szarajevóban, de a nyáron folytatjuk majd a tárgyalásokat – mondta a life.ba oldalán a középpályás, akinek régi vágya, hogy kedvenc klubjánál futballozhasson majd egyszer.

Az FK Sarajevo a címvédő a boszniai élvonalban és jelenleg is vezeti a pontvadászatot – egy ponttal nagy riválisa, a Zeljeznicar előtt. A taval nyári Bajnokok Ligája-selejtezők során egy kört élt meg a csapat, a skót Celtic vetett véget gyorsan európai kalandjának.

Hadzic 2016-ban került az NB I-be, ahol összesen 85 találkozón lépett pályára és 11 gól mellett 5 gólpassz is fűződött a nevéhez. Magyar bajnoknak és kupagyőztesnek is mondhatja magát, de kulcsfontosságú szerepet játszott a 2018-ban az Európa Liga-csoportkört elérő gárdában is. A Bajnokok Ligája selejtezőjében például továbbjutást érő gólt fejelt a Ludogorecnek.

Fradi-Vidi: Nikolics Dibusz mumusa lehet, közel 15 ezer szurkoló már biztosan érkezik – minden az NB I csúcsrangadójáról itt!