Korábban már beszámoltunk arról, hogy az északmacedón Shkendija 24 éves válogatott védője, Visar Musliu a MOL Fehérvár FC csapatához igazolhat.

Szlovén lapinformációk szerint rekordösszegért cserébe: az északmacedón élvonal eladási csúcsa nemrég dőlt meg, amikor Vlatko Stojanovski, az FK Renova 22 éves középpályása a francia Nimes csapatához igazolt 1,5 millió euróért.


Az egyik helyi fociportál, a nogomania.com szerint ezt a rekordot dönti meg a Vidi Musliu szerződtetésével, a lap úgy tudja, hogy a fehérváriak hozzávetőlegesen 1,7 millió eurót fizethetnek a 24 éves játékosért.

A hírt azért érdemes még fenntartásokkal kezelni, mivel korábban még csak 500 ezer eurós árról írtak a kinti lapok. Információink szerint is ez a félmillió eurós összeg áll inkább közelebb a valósághoz, a szlovén lap által említett 1,7 millió eurós összeg pedig arra utal, hogy a Shkendija összesen ekkora bevételt remél a játékoseladásokból, plusz az európai kupaszereplésből, nem pusztán a Musliu értékesítéséből befolyó összegről van szó.