Peter Zulj karrierje hónapok óta megrekedt. Már a belga élvonalbeli Anderlechtnél is egyre kevesebbet játszott, aztán a Göztepénél rövid ideig kölcsönben szerepelt, 2021 nyara óta az Istanbul Basaksehirnél továbbra is változatlan a helyzete. A hírek szerint az 1,7 millió euróra taksált, 11-szeres osztrák válogatott középpályás ezúttal Magyarországra kerülhet kölcsönbe.

Az osztrák Kronen Zeitung és a Kleine Zeitung regionális napilap egybehangzó beszámolói szerint a 28 éves játékos valószínűleg a MOL Fehérvár FC-hez kerülhet, ahol régi jó ismerőse, Szabics Imre a vezetőedző. A sógorok úgy gondolják, a bal oldali középpályás várhatóan több lehetőséget kap majd az NB I-ben 4. helyen telelő csapatban, és felépítheti önmagát.

A védekező és támadó középpályásként is bevethető Zulj, ahogy említettük pályafutása során megfordult az Anderlechtben – 40 tétmeccsen 5 gólpassz fűződött a nevéhez – a Göztepében 16 fellépésen 4 gól és 2 assziszt volt a mutatója. Az idei szezonban csak hét alkalommal lépett pályára a Basaksehir színeiben. A Transfermarkt adatbázisa szerint legutóbb tavaly november végén csereként kapott lehetőséget, azóta erőnléti problémák miatt a keretben sem volt.

A La Ligában és a Premier League-ben is megfordult szélsővel hozták össze a Vidit – sajtóhír