Ez az első állomásom az NB I-es kluboknál, de hamarosan ellátogatok a Ferencvároshoz is, korábban pedig jártam már például a Honvéd új akadémiáján. Szeretném majd megnézni az összes élvonalbeli klubot „közelről”.

Természetesen nem szeretnék beleszólni a szakmai munkába, szó sincs ilyesmiről, egyszerűen fontosnak tartom a kapcsolattartást, azt, hogy személyesen is megbeszéljünk dolgokat, véleményt cseréljünk.

A vezetőedzőkkel való párbeszéd is fontos, hiszen képben kell lennem a kerettagok napi munkájáról, illetve azokról a játékosokról is, akik a jövőben lehetnek érdekesek a válogatott számára – kezdte a látogatásának célját Marco Rossi a molvidi.hu-nak, majd a magyar csapatokról begyűjtött tapasztaltairól is szót ejtett.

Ugyanazt tudom elmondani, amit például az MLSZ létesítményeiről elmondtam pár korábbi interjúban. Minden megvan, amire szükség van, úgy látom, hogy profi módon szervezett a klub működése is, nem lehet ok a panaszra. Ilyen szintű háttér és klubfelépítés mellett el lehet érni a kitűzött célokat.

Végül a Vidi válogatott játékosairól is véleményt formált.

Mindannyian jó képességű, remek mentalitású játékosok, akik elég alázatosak ahhoz, hogy a keret tagjai legyenek. Jó állapotban vannak annak ellenére is, hogy a szezon végén járunk. Sérülése miatt Fiola Attila az egyetlen kivétel, de Marko Nikolics arról tájékoztatott, hogy hamarosan ő is újra a csapattal készülhet majd. Ez jó hír, hiszen ha formába lendül, akkor talán ott tud lenni ő is a júniusi selejtezőkre készülő keretben!