A zsinórban három győzelmének köszönhetően éllovasként várja a Budapest Honvéd elleni hétvégi bajnokit a MOL Fehérvár FC, amely nyáron igazolt támadója, Budu Zivzivadze az előző két fellépésén két gólt jegyzett.

A 3-szoros grúz válogatott játékos a klubhonlapon adott nyilatkozatában elmondta, szeretnék folytatni jó sorozatukat a bajnokságban, hiszen a legutóbbi három találkozó alkalmával a 9 pont mellé 12 lőtt gól is társult.

– Örülök, hogy a legutóbbi két NB I-es meccsünkön eredményes tudtam lenni, bízom abban, hogy a következő fordulókban is góllal, gólokkal tudom segíteni a csapatot. Nem lesz vasárnap délután könnyű dolgunk, hiszen a Budapest Honvéd nagyon masszív, jó játékosokból álló csapat, igaz eddig elég hullámzó a teljesítményük az idei szezonban, de biztos vagyok abban, hogy ellenünk kettőzött erővel fognak küzdeni. A héten sok hiányzónk volt a válogatott miatt, de így is sikerült az edzéseken minőségi munkát végezni. Jó játékkal szeretnénk az újabb három bajnoki pontot megszerezni vasárnap a fővárosban – zárta Zivzivadze.

Az NB I hetedik fordulójában a Budapest Honvéd az Új Hidegkuti Nándor Stadionban látja vendégül a fehérváriakat vasárnap este.