Szombat délután a már biztosan a második helyen végző MOL Fehérvár FC a nagyon rossz sorozatban lévő Mezőkövesd Zsóry FC-hez látogat az NB I 31. fordulójában.

A két együttesnek ez lesz az idénybeli ötödik összecsapása egymás ellen: a Magyar Kupában két döntetlent követően idegenben lőtt több góllal jutott tovább a borsodi csapat, míg a bajnokságban egy Vidi-siker és egy iksz a mérleg. A fehérváriak klubhonlapján a magyar válogatott védő, Fiola Attila beszélt a következő találkozóról.

– A Mezőkövesd egy rendkívül szervezetten és fegyelmezetten futballozó ellenfél, vagyis a mi szemszögünkből egy kellemetlen csapat otthonába látogatunk szombaton. Sajnos a Magyar Kupában nem sikerült ellenük kiharcolni a továbbjutást, idegenben lőtt góllal ők jutottak be a döntőbe. Azonban a bajnokságban az utóbbi hetekben nem sikerült olyan eredményesen futballozniuk, mint tették azt korábban. Hazai pályán biztos, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy pontokat szerezzenek ellenünk, hiszen – gondolom – a céljuk továbbra is a harmadik hely megszerzése, éppen ezért arra számítok, hogy nehéz meccs vár ránk. Az utóbbi fordulókban többször is előfordult, hogy megszereztük a vezetést, az Újpest ellen például kétszer is, azonban a végén mindig be kellett érnünk a döntetlennel. A DVSC elleni győzelem ebből a szempontból jókor jött, bízom benne, hogy ismét rátaláltunk a győztes útra, az utolsó fordulókban magunk miatt és a szurkolóinkért is szeretnénk jól és eredményesen futballozni – zárta gondolatait a hátvéd.