Korábban ciprusi sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy visszatérhet Európába a Vidi korábbi kétszeres házi gólkirálya – a 2016/17-es idényt 13, a 18/19-es szezont 10 találattal zárta -, Marko Scepovic, aki júliustól a thaiföldi Buriram Unitedet erősítette, januártól azonban szabadon igazolhatóvá válik. A hírek szerint az ötszörös szerb válogatott csatár a ciprusi élvonalbeli Omonia Nicosia játékosa lehet, ahol együtt játszhat a magyar válogatott Lang Ádámmal, edzője pedig az a Henning Berg lehet, akivel a Vidinél is együtt dolgozott a 2016/17-es.

A 29 éves csatár Sportklub.rs-nek adott nyilatkozatában elismerte a ciprusi lehetőséget.

Már eldőlt, mondtam is, végeztem Ázsiával. Számomra a pénz soha nem volt prioritás – válaszolt arra a felvetésre Scepovic, miszerint az Omonia 300 ezer eurós fizetést kínált neki, szemben egy meg nem nevezett koreai csapattal, amely a kétszeresét is megadta volna – Az Omonia Ciprus legnagyobb csapata, remek szurkolókkal rendelkezik, és Henning Berg személyében egy kiváló edzője van. Jól ismerem, hiszen korábban a Videotonban már dolgoztam vele együtt. Egy-két napon belül hivatalossá válhat az átigazolás, de először alá kell írnom a szerződésemet, hogy többet mondhassak.

Scepovic három év alatt összesen 114 tétmérkőzésen lépett pályára a Vidiben, 51 bajnokin 24 gólt szerzett. A bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyerte a fehérváriakkal.

Újra pörög az átigazolási rovatunk, ahol minden tény, hír, pletyka megtalálható a hazai piacról:

A Mezőkövesd ajánlatot tett a korábbi NB I-es légiósnak – hazai átigazolási hírek