Sajtóhírek szerint Lyes Houri után újabb játékosra vetett szemet a MOL Fehérvár FC a román élvonalbeli bajnokságból. Mint ismert, a Vidi télen az FC Viitorultól szerezte meg a francia-marokkói középpályást,

ezúttal pedig az FC Botosaniban játszó középhátvéd, Andrei Chindris lehet a következő célpont

a prosport.ro információja szerint.

A román lap kiemeli, hogy az FCSB elnöke, Gigi Becali is a 21 éves labdarúgóval erősítené meg a védelmét, ám nem lesz könnyű dolga megszerezni az utánpótlás-válogatott védőt, miután a Vidi és a Bundesligában bukdácsoló Werder Bremen is szívesen látná soraiban.

Érdekesség, hogy szombat este éppen a Botosani otthonába látogat az FCSB a román élvonal play-offjának első fordulójában, a prosport.ro pedig úgy tudja, hogy a mérkőzésen a MOL Fehérvár FC-től is jelen lesznek a klub képviselői.

Chindris 2017 januárjában csatlakozott szabadon igazolható játékosként a Botosanihoz, amely ezt követően kölcsönadta az alsóbb osztályú Academica Clinceni és a CS Stiinta Miroslava együttesének is, 2018 nyarától viszont már az élvonalbeli együttes is számít rá, a most futó idényben pedig kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. A Transfermarkt jelenleg 650 ezer euróra becsüli az értékét, az FCSB elnöke, Gigi Becali pedig a prosport.ro-nak elmondta, ha kell 800 ezer eurót, vagy akár 1 millió eurót sem sajnálna a védőért.