A sportmedia.mk észak-macedón sportoldal cikke szerint a helyi bajnokság egyik legjobb játékosa igazolhat a MOL Vidihez, amely hamarosan hivatalos ajánlatot is tehet a bajnok és BL-induló Shkendija csapatának. A lap azt írja, hogy a felek között már javában zajlanak az egyeztetések és jó esély mutatkozik Visar Musliu klubváltására, már csak néhány részletet kell tisztázni az ügyében.

A 24 éves, középső és jobb oldali védőként is bevethető játékos 15-szörös válogatottnak is mondhatja magát – többször szerepelt például az újpesti Kire Ristevski oldalán a védelemben -, de a szintén helyi Vardarral is nyert már bajnoki címet, sőt, az Európa Liga csoportkörében is járt az együttessel – az ország történetének első ilyen csapatával – a 2017/18-as idényben.

Az 1 millió euróra taksált bekk az előző idényben 29 bajnokin, valamint 6 BL-, és 2 EL-selejtezőn lépett pályára, 4 gól, 1 gólpassz és 13 sárga lap fűződött a nevéhez.  Musliu – akinek a neve úgy másfél éve a Puskás Akadémia kapcsán is felmerült – a második észak-macedón játékosa lehetne a Vidinek Boban Nikolov mellett.