A lengyel sport.tvp.pl híre szerint Nagy Dominik alighanem az utolsó heteit tölti a Legia Varsó együttesénél, hiszen mindkét fél szeretné, ha elválnának az útjaik. A 24 éves támadó középpályás korábban alapembernek számított klubjánál, ám ebben az idényben kevesebb lehetőséget kapott már: 9 bajnoki találkozón, összesen pedig 17 tétmeccsen kapott szerepet, ezeken 1-1 gól és gólpassz volt a mérlege.

A Legiával bajnoki címet is nyert szélső jelenleg a harmadik-negyedik választásnak számít a posztján a lap cikke szerint. Éppen ezért ő is váltana és a Legia sem gördítene akadályt a távozása elé a télen – ha megkapná az érte kért összeget.

Ez a portál szerint mintegy 1,5 millió euró (hozzávetőlegesen 500 millió forint) lehet.  A lengyelek azt írják, hogy ezt az árat egyelőre csak a MOL Fehérvár FC lenne hajlandó kifizetni Nagyért, az a csapat, amely már hónapok óta szeretné hazacsábítani az egykori pécsi és ferencvárosi futballistát.

Ugyanakkor már kérők is képben lehetnek, a lap szerint ugyanis a Bundesliga 2-ből, Oroszországból, Belgiumból, Görögországból és Portugáliából is figyelik a játékost, akiért konkrét ajánlat egyelőre nem érkezett.