Mint ismeretes, az utóbbi napokban-hetekben többször is téma volt, hogy a nyári átigazolási hajrában komoly erősítések érkezhetnek a MOL Vidi FC-hez, amely az európai kupaszereplés miatt is szeretne minőségi játékosokat szerződtetni. Marko Nikolic vezetőedző az AEK Athén elleni BL-selejtező után, szerdán is beszélt arról, hogy 3-4 új futballista futhat még be a fehérváriakhoz, igaz, el is adhatnak még futballistákat.

Horvát és bosnyák sajthírek azt is tudni vélik, ki lehet az egyik érkező. Többek között a Sportske Jutanji is beszámolt arról, hogy a Vidi kiszemeltje a Dinamo Zagreb 23 éves bosnyák válogatott támadója, Armin Hodzic, akiért a magyar bajnok állítólag hazai szinte hihetetlen összeget, 2,2 millió eurót (több mint 700 millió forintot) fizethet. A cikk szerint akár már a napokban végbe is mehet az üzlet, amely nem meglepő módon rekordigazolást is jelenthetne, ennyit ugyanis játékosért még egy hazai klub sem fizetett.

Hodzic a Željezničarnál, majd Liverpoolban töltötte fiatal éveit, utóbbi 2011-ben 150 ezer eurót fizetett az akkor 16-17 éves csatárért. Aki a Vörösöknél végül nem jutott el az első csapatig, visszatért első klubjához, kölcsönben, majd 2014-ben Zágrábba került. Ahol aztán meghatározó játékossá vált és a gólokkal sem maradt adós. 2016-ban és 2017-ben is harmadik volt a horvát góllövőlistán…

Hodzic az előző szezonban 31 tétmeccsen játszott, nyolc gólt szerzett, valamint egy gólpasszt osztott ki. A Dinamo Zagreb a bajnokságban 36 forduló alatt 73 pontot gyűjtött és az élen végzett tízcsapatos a horvát élvonalban.