Az NB I első tavaszi fordulójának egyik legnagyobb rangadóján a MOL Fehérvár FC fogadja a Budapest Honvédot. A kispestiek hivatalos oldalán a múlt héten a klubhoz visszatérő Hidi Patrik elmondta, gördülékenyen ment a be-, illetve visszailleszkedése.

„Ha a beilleszkedéssel nem is volt gond, fizikai lemaradásom azért akadt, hiszen a kazah bajnokság hamarabb véget ért, illetve nem csináltam végig a csapattal a téli felkészülést – folytatta Hidi Patrik. – Viszont sokat dolgoztam azért, hogy utolérjem a többieket, külön erőnléti edzéseket is tartott nekem a szakmai stáb, a cél, hogy minél jobb állapotban legyek, segíthessem a csapatot, tudjak hozzátenni a játékunkhoz. Valóban nem voltak könnyű edzéseim, de ezzel semmi gond, nem is számítottam erre, azért jöttem, hogy sokat dolgozzak és jó állapotban készülhessek együtt a társakkal.”

Hidi Patrik múlt hét csütörtökön, a törökországi edzőtábor hajrájában csatlakozott a Honvédhoz, kicsit több mint egy félidőt játszott az utolsó felkészülési mérkőzésen, így azért tisztában van már azzal, mit is vár tőle Giuseppe Sannino vezetőedző.

„Igyekszem végrehajtani, amit a mester kér, minél jobban sikerül ez, annál többet tudom segíteni ezzel a csapatot – tette hozzá Hidi Patrik, aki 2018 decemberében pályára lépett már az új MOL Aréna Sóstóban, no meg a fehérvári együttest is ismeri. – Tisztában vagyunk azzal, milyen erőt képviselő csapat vár ránk, ahogyan azt is tudjuk, mennyire fontos ez a mérkőzés a szurkolóknak, a klubnak, ráadásul ugye a szezon első találkozójáról beszélünk, így még nagyobb a tét. Felkészültünk a Fehérvárból, kielemeztük a játékukat, reméljük, sikerül megvalósítani azt a pályán, amire készülünk.

Kizárólag csapatként győzhetünk szombaton, sok párharcot kell megnyernünk, és akkor lehet esélyünk a jó eredményre.”