Vasárnap a MOL Fehérvár-Ferencváros mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 24. fordulója. A hazaiak ezen a találkozón igyekeznek majd változtatni a hat meccses nyeretlenségi szériájukon. A tabellán elfoglalt helyezés és az aktuális forma ellenére is a forduló randadója ez a párosítás, mely előtt a fehérváriak 31 éves játékosa, Loic Nego nyilatkozott a molfehervarfc.hu-nak.

– A jelenlegi helyzetünkben az a legfontosabb, hogy vasárnap úgy menjünk ki a pályára, hogy az első perctől mindent megteszünk azért, hogy változtassunk a sikertelen sorozatunkon. A Ferencváros a bajnokság listavezetőjeként bizonyára a három pont megszerzéséért érkezik Fehérvárra, a feladatunk viszont az, hogy mi örülhessünk a mérkőzés után – vélekedett a 18-szoros magyar válogatott játékos.

A több poszton is bevethető labdarúgó elmondta, óriási löketet adna a győzelem a piros-kék együttes számára.

– Szeretnénk megszerezni a három pontot, ami nem lesz egyszerű, de mindent bele fogunk adni, hiszen el kell kezdenünk nyerni. Úgy érzem, egy győzelem kéne ahhoz, hogy átforduljon sikeresre a teljesítményünk, és főleg nagy lökést adna, ha pont a Ferencváros ellen aratnánk az első sikert.

A Vidi ebben a szezonban 23 mérkőzésen 29 pontot gyűjtött össze és mindössze négy pontra van a kiesőzónától. Nego a mostani idényben – minden sorozatot figyelembe véve – 26 mérkőzésen öltötte magára a csapat mezét, egy gólt és négy gólpasszt jegyzett.

A Puskás már ki is használta a háború miatti rendkívüli lehetőséget: Ukrajnából érkezett válogatott támadó – hivatalos