Könnyen lehet, hogy Peter Zulj szerződtetését követően hamarosan egy újabb bejelentést tesz a MOL Fehérvár FC, ukrán sajtóinformáció szerint ugyanis

a magyar csapat nagyon közel áll ahhoz, hogy a szezon végéig kölcsönvegye a Dinamo Kijevtől Bogdan Lednevet.

Andrei Todos újságíró úgy tudja, hogy a támadó középpályásként és mindkét szélen egyaránt bevethető játékost vételi opcióval szerezné meg a Vidi, Lednev pedig már el sem utazott hétfő reggel a kijeviek spanyolországi edzőtáborába.

A Transfermarkton 1.5 millió euróra becsült játékos 18 éves korában igazolt a Dniprótól a Dinamo Kijevbe, amelynél összesen 32 mérkőzésen lépett pályára, két évig pedig kölcsönben a Zorya Lugansk együttesénél is szerepelt.

Az ukrán középpályás két szezonban is pályára lépett a BL-csoportkörben, a 2020/21-es kiírásban a Barcelona ellen debütált az első számú európai kupasorozatban, ekkor pedig a Ferencváros ellen is pályára lépett, míg a mostani idényben is játszott a Barcelona ellen a Kijev színeiben.

Lednev tavaly nyáron helyet kapott az ukrán válogatott Eb-re készülő bő keretében is, ám az akkori szövetségi kapitány, Andrij Sevcsenko Bahrein, Észak-Írország és Ciprus ellen sem adott neki lehetőséget, így a kontinenstornáról is lemaradt, a bemutatkozása tehát még várat magára a nemzeti csapatban.

Fradi: Megvan Csercseszov első téli igazolása – gólerős csatár érkezett