Az osztrák nachrichten.at számolt be róla, hogy a 2018/2019-es idényt még a korábban MOL Vidi FC-nél töltő 20 éves bosnyák csatár, Elvir Hadzic próbajátékon vesz részt a legutóbb az osztrák másodosztályban 14. helyen végző Vorwärts Steyrnél.

Két további támadót, és egy fiatal középső védőt szeretnénk, akivel kitöltenénk a Sebastian Dirnberger által hagyott űrt, miután az Amstettenhez igazolt – mondta Jürgen Tröscher sportigazgató.

Elvir Hadzic – aki korábban megfordult az osztrák Ried ifi- és korosztályos csapataiban – mellett több próbajátékos is jelen volt a stájerországi klubnál. Többek között a nigériai Ugochukwu Oduenyi (Horn), a francia és kongói állampolgársággal rendelkező Christopher Bibaku (Hertha Wels) és a felső-ausztriai bajnokság gólkirálya, Rumen Kerekov (Marchtrenk) is.

Az már korábban eldőlt, hogy a mögöttünk hagyott szezonban egy NB I-es, és 12 NB III-as meccsen pályára lépő Elvir Hadziccsal nem számolnak a fehérváriak. A felkészülés kezdetekor a klubhonlapjukon közölték: “minden bizonnyal ő is máshol folytatja majd a karrierjét“.