Pátkai Máté múlt heti távozása után újabb középpályás távozott a MOL Fehérvár FC-től, ezért a fehérvári vezetőknek új játékos után kell nézniük a játékospiacon erre a posztra. Bár hivatalosan szeptember 22-én véget ért a nyári átigazolási időszak Magyarországon, azonban szabadon igazolható játékosokat még igazolhatnak a csapatok.

A csakfoci.hu értesülései szerint a fehérvári együttesnek már meg is lehet a kiszemeltje a középpálya megerősítésére. Úgy tudjuk, jó esély mutatkozik arra, hogy a legutóbb

a bolgár élvonalbeli CSZKA Szófia portugál játékosa, Ruben Pinto (teljes nevén: (Rúben Rafael Melo Silva Pinto) a Vidihez szerződjön.

Értesüléseink szerint már az egyeztetések is megkezdődtek a felek között.

A 28 éves, jobblábas védekező középpályás a Benfica ificsapatában kezdte a pályafutását, majd több portugál együttesben is megfordult. A 2016/17-es szezonban a CSZKA Szófiához került előbb kölcsönbe, majd 2017-ben végleg a bolgároké lett a középpálya közepén és jobb oldalán bevethető 1,4 millió euróra (forintra átszámolva nagyjából 500 millió) taksált játékos, ahol csapattársa is volt a már Vidit erősítő brazil Evandrónak. A portugál utánpótlás-válogatottakat sorra végigjárta, de a felnőttcsapatig még nem jutott el.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: