Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 31-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB I

Hej Viktor (Kisvárda) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A FEB összevont eljárás alapján az Újpest FC-t, a Puskás Akadémia és a Budapest Honvéd elleni hazai, valamint a DVSC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésein szurkolóinak rendzavarásaiért (pirotechnikai eszközök használata, valamint megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása) és mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

NB II

Dragóner Dávid Filip (Ajka) 2, Kiss Balázs (Siófok) 1 és Fadgyas Tamás László (ETO) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

MOL Magyar Kupa

Bereczky Bence vezetőedző (Monostorpályi) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Szegedi Bence (Tállya) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltás.

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában lejátszott FTC -DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a FEB mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indított szurkolói rendzavarások, köztük pirotechnika-használat miatt. A szurkolói cselekményeket a fegyelmi bizottság a későbbiekben tárgyalja.

Szakított a Vidi száműzött játékosával, az NB I-ből igazolt a Diósgyőr, a Vasasból az ETO – a hazai átigazolási hajrá híre