A klub a hivatalos oldalán jelentette be szerda délután, amit a csakfoci.hu elsőként jelzett: az előző idény házi gólkirálya, Stefan Drazic a kínai másodosztályban folytatja a pályafutását. A szerb támadót Huszti Szabolcs és Elek Ákos korábbi klubja, a Csangcsun Jataj igazolta le.


Korábban írtuk:

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy eldőlt Stefan Drazic sorsa: a 26 éves szerb csatár távozik a Mezőkövesd csapatától és Kínában folytatja pályafutását. Úgy tudjuk, a támadó új klubja egy olyan másodosztályú csapat lehet, amely a feljutásért harcol a már zajló idényben.

Értesüléseink szerint a Mezőkövesd anyagilag kedvező üzletet kötött egyik legjobbja távozásával, hiszen közel 100 millió forintot fizethetnek Drazicért a kínaiak.

A szerb légiós 2018 telén érkezett az NB I-be és alapemberré nőtte ki magát a matyóföldi gárdánál, 43 élvonalbeli találkozón 14 gólt szerzett, az előző idényben ebből 11-et, ezzel az OTP Bank Liga góllövőlistáján az 5. helyen végzett, és az egész szezonban klubja húzóembere volt a délszláv légiós.

Aki februárban adott még interjút a csakfoci.hu-nak:

Interjú: “El tudnám magam képzelni a Fradiban vagy a Vidiben” – az NB I gólkirály-jelöltje Király nadráglehúzós esetéről is beszélt