Pintér Attila bízik a játékosokban és a klubban, ugyanakkor elmondta, igyekeznek megtalálni a módját, hogy 1-2 játékossal megerősítsék a keretet.

– Tállai András személye számomra több mint elnök, neki szíve-lelke a mezőkövesdi labdarúgás – kezdte Pintér a mezokovesdzsory.hu-nak. – Amikor megkeresett, kötelességemnek éreztem, hogy segítséget nyújtsak neki. Bár az elmúlt két évben el tudtam volna helyezkedni a labdarúgásban, volt olyan ajánlat, amit lehet, hogy utólag meg fogok bánni, hogy nem fogadtam el, de az egy percig sem lehetett kérdéses, hogyha Tállai elnök úr hív, akkor segítek. Kötelességemnek éreztem gondolkodás nélkül igent mondani – emelte ki Pintér Attila, aki hangsúlyozta, nagyon bízik a mezőkövesdi szurkolókban és reményét fejezte ki, hogy a koronavírus-járvány utáni időszakban sokan látogatják majd a mérkőzéseket. Hozzátette, korábban megtapasztalta azt, hogy milyen érzés 3000 kövesdi drukker előtt pályára lépni és véleménye szerint csak a szurkolókkal közösen lehet eredményt elérni, akik nagy erőt tudnak adni a csapatnak.

A szakember elmondta, hogy folyamatosan figyelemmel követte az élvonalbeli mérkőzéseket, így naprakész az első osztályból és az erőviszonyokat is jól ismeri.

– Megpróbálok majd meglepetést okozni az ellenfeleknek, ehhez kapcsolódóan elmondtam a játékosoknak a szerda délelőtti edzés előtt, hogy nagyon kemény munka kell most ahhoz, hogy a csapat elmozduljon a jelenlegi pozícióból. Az MTK elleni mérkőzésig hátra lévő időben a legfontosabb feladat, hogy a csapatjátékot rendbe rakjuk. Meg kell próbálni minél több gólhelyzetet kialakítani, annak érdekében, hogy többször betaláljunk, és igyekszünk majd úgy lehozni a mérkőzéseket, hogy ne kapjunk gólt – mondta Pintér Attila.

A stábban Farkas József lesz majd az asszisztensedző, a kapusok felkészítéséért Ulbert Tibor felel, míg az erőnléti edzői feladatokat Szabó Norbert látja el. A szakmai stáb tagja lesz továbbá Mihai Nicorec. Pintér Attila szeretne még egy személyt a stábban, aki a játékosok elemzésében és felderítésében nyújthatna segítséget.