Honlapunkon már február elején beszámoltunk róla, hogy értesüléseink szerint az NB I-ben szereplő Mezőkövesddel edz az a 28 éves Ulysse Diallo, aki korábban a Ferencvárosnál, Mezőkövesden, a Puskás Akadémiánál és az MTK Budapestnél is megfordult. A mali nemzetiségű támadó ráadásul dolgozott már Pintér Attila vezetőedző irányítása mellett korábban is.

Múlt csütörtökön írtuk meg, hogy információink szerint megszületett az egyezség a már bő két hónapja a borsodi együttesnél edző csatár leigazolásáról. A Mezőkövesd hivatalosan még nem jelentette be Diallo érkezését, Pintér Attila vezetőedző azonban vasárnap az M4 Sporton gyakorlatilag megerősítette a csakfoci.hu értesülését.

Diallóról tudni kell, hogy egy nagyon-nagyon hosszú kihagyás után jár, de nagyon bízom benne, hogy minél előbb bevethető lesz, hiszen csak egy tipikus ékünk van. Leigazoltuk Diallót és fontos, hogy az NB III-as csapatban is minél több játéklehetőséget kapjon, úgy látom, hogy erőnlétben most már utoléri magát. Játékban meglátjuk, hogy mikor tud olyan állapotban lenni, amikor már az első csapatnak is tud segíteni

– nyilatkozta a vezetőedző.

A Mezőkövesd vasárnap 2-0-ra kikapott a Puskás Akadémiától, de továbbra is a tabella ötödik helyén áll.