A mérkőzés első lehetősége a 28. percben adódott, amikor Bumba próbálkozott a tizenhatoson kívülről, de lövését Tordai könnyen hárította. Két perccel később Asani lőtt kapura egy szabadrúgást, éles szögből, de a mezőkövesdi kapus ezúttal is védeni tudott.

A 36. percben veszélyeztetettek először a hazaiak. Egy oldalról beívelt labdára Katanec érkezett, fejesét Dombó magabiztosan védte. Pár perc elteltével a túloldalon adódott helyzet. Asani üresen állva, ballal lőtt kapura, de kísérlete fölé szállt.

Az 53. percben szép támadást vezetett a Kisvárda. Bumba külsővel adta be a labdát a tizenhatoson belülre, majd Mesanovic fejelt kapura, de Tordai ezúttal is védeni tudott.

A 67. percben született meg a kisvárdai vezető gól. Egy beadást Tordai középre ütött ki, pont Prenga elé, aki az ötösön belülről a kapuba pofozta a labdát.

Cseri próbálkozott egy távoli lövéssel a 73.percben, de kísérlete jócskán elkerülte a Kisvárda kapuját.
A 79. percben megduplázta előnyét a vendég csapat. Ötvös került a tizenhatoson belülre, elvitte a labdát a kapus mellett és Mesanovic elé centerezett, aki pár méterről talált a hálóba. A játékvezető először lest jelzett, ám pár perc videózás után mégis megadta a találatot.

Nem sokkal később Navratil vitte a labdát a kapussal szemben, ám csúnyán fölé lőtt. A mérkőzés utolsó percében még Kocsis próbálkozott szépíteni, de csak az oldalhálót találta el.

A Kisvárda 2-0-s győzelemmel távozhat Mezőkövesdről és átvette az első helyet a tabellán.

Mezőkövesd – Kisvárda 0-2 (Prenga 67., Mesanovic 77.)

Mezőkövesd: Tordai – Lakveheliani (Szépe 46.), Pillár, Katanec, Vadnai – Cseri, Csekes, Kocsis, Besitovic (Calcan 58.) – Jurina, Vutov (Drazic 58.)

Kisvárda: Dombó – Peteleu (Hej 13.), Prenga, Cirkovic, Leoni – Karabeljov, Melnyik – Bumba (Navratil 82.), Ötvös, Asani (Camaj 82.) – Mesanovic (Czérna 89.)