Róbert Pillár hasonló mérkőzést vár a Puskás Akadémia ellen, mint a közelmúlt találkozóin.

„Szerintem nem lesz nagy különbség a két csapat játéka között, ugyanúgy fogunk pályára lépni, mint szerdán. Remek játékosaik vannak minden poszton, nem tudnám kiemelni az erősségüket és a gyengeségüket sem, mindenre fel kell készülnünk” – idézi az m4sport.hu a szlovák védőt, aki az M4 Sport Játékoskijáró című műsorának kijelentette, a cél a nemzetközi kupaszereplés kiharcolása.

– „Reméljük a legjobbakat és azt, hogy az Európa Ligába tudunk majd kerülni.

Emellett természetesen reméljük, hogy a lehető legjobb helyen tudjuk befejezni a bajnokságot, legyen az a második, a harmadik vagy a negyedik hely.”

Berecz Zsombor szerint nem szabad lebecsülni a Puskás Akadémiát, és nézők nélkül is furcsa lesz játszani.

– „Jól ismerjük már egymást, főleg így, hogy két héten belül harmadjára fogunk egymással játszani. Náluk a két kupameccsen szinte ugyanazok játszottak, nálunk azért nagyobb volt a rotáció, ilyen szempontból még jobban lehet őket ismerni, de nem szabad lebecsülni őket, mert vannak olyan játékosaik, akik bármelyik meccsen képesek váratlant húzni. Furcsa érzés lesz üres stadion előtt játszani, de ehhez a szituációhoz is alkalmazkodnunk kell és megpróbálni belőle jól kijönni” – tette hozzá a középpályás.

A Mezőkövesd szombaton 17 órától fogadja a Puskás Akadémiát, a mérkőzést az m4sport.hu közvetíti élőben.