A csakfoci.hu június elején elsőként számolt be arról, hogy Szépe János, a ZTE FC korábbi védője Pintér Attila együttesénél edz, és amennyiben sikerül megállapodniuk a feleknek a részletekről, akkor hamarosan hivatalossá válhat a klubváltás.

Korábbi értesüléseink megerősítést nyertek: az NB I legutóbbi idényében 8. helyen végző Mezőkövesd szerdán hivatalos oldalán közölte, a szlovákiai-magyar védő, Szépe János személyében egy rutinos labdarúgóval megállapodást kötöttek.

Szépe a legutóbbi, 2020-2021-es idényben már 20 bajnoki találkozón szerepelt és csak egyszer játszott csereként. Remek idényt tudhat maga mögött, hiszen négy gólt jegyzett: betalált a MOL Fehérvár, a Budapest Honvéd, a Paks, valamint a leendő csapatának kapujába is, így az NB I egyik legeredményesebb védője volt az előző szezonban. A bajnokság mellett a MOL Magyar Kupában is pályára lépett egyszer, a Lipót Pékség elleni 3-1-es zalaegerszegi siker alkalmával betalált a kapuba – mutatta be legújabb szerzeményét a mezokovesdzsory.hu.

Megerősítve: A Fradi 3-szoros bajnokával erősített a Vidi – hivatalos