A nemzetközi kupaindulás szempontjából kiemelt fontossággal bíró Honvéd-Mezőkövesd mérkőzés 28. percében a menteni igyekvő Guzmics kezéről vágódott le Moutari lövése a tizenhatoson belül, így büntetőhöz, és ezáltal vezetéshez jutottak a kispestiek, a matyóföldiek téli igazolása pedig sárga lapot kapott.

– Nem tudok mit csinálni, nem tudom levágni a kezemet, ott volt a testem mellett. – emlékezett vissza az M4 Sportnak a korábbi válogatott védő. – Megcsúszott a labda, a bíró pedig tizenegyest ítélt. Ez már a múlt, nem akarok ezzel a szituációval többet foglalkozni.

Guzmics Richárd kezezése a Honvéd ellen

Honvéd-Kövesd 1-0

Guzmics kezezése után Moutari higgadtan lőtt Szappanos kapujába.⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. február 1., szombat

Később Nagy Dániel és Besirovic révén fordítani tudott a Kövesd, ám a 79. percben ismét Guzmics került középpontba: a kispesti George Mayron fenyegető mozdulata után hatalmas homorítással próbált ellenfelének lapot kiharcolni. Ezt azonban látta Iványi Zoltán játékvezető, aki figyelmeztette a 32 éves magyar bekket, aki akár második sárgáját is megkaphatta volna műesésért. A mérkőzés 2-1-es kövesdi győzelemmel zárult.

Guzmics Richárd hatalmas műesése

Guzmics látványos esése a Honvéd–Mezőkövesd meccsen

Bombaerős legyintése lehet a honvédos George Mayronnak, a Slovantól Mezőkövesdre hazatérő Guzmics Richárd ugyanis úgy repült el tőle, mintha valami felrobbant volna. 🇭🇺⚽️🤣 ‼️Csak erős idegzetűeknek‼️🤣

Közzétette: M4Sport – 2020. február 1., szombat