Alaposan átalakítaná a keretét a Mezőkövesd edzője. A felvidéki Radványi Miklóssal sikerült megkapaszkodnia az NB I-ben a csapatnak, a szakember pedig korábbi kapcsolatait felhasználva igazolhat új játékosokat.

Ami már biztos, hogy Marko Dinjar, Orosz Márk és Tarmo Kink szerződése is lejár, velük nem hosszabbít a klub, de nem számítanak a következő idényben Balogh Béla és Czuczi Márton játékára sem. Mint arról mi is beszámoltunk, Molnár Gábort több klub is vinné, de az biztos, hogy a szélső nem lesz a vele hírbe hozott Ferencváros játékosa. Úgy tudjuk, az FTC vezetőedzője, Thomas Doll nem javasolta a szerződtetését a klubvezetésnek, így róla nem is tárgyalnak a zöld-fehérek.

Ami az érkezőket illeti: a dunaszerdahelyi Jakub Brašeň (28 éves támadó középpályás) leigazolását már bejelentette a klub. Nem ő lehet az egyedüli érkező Szlovákiából: az FK Senica erőssége, Róbert Pillárt szívesen látná csapatában Radványi, aki még a szlovák bajnokságból ismeri jól a bekket. A 26 esztendős belső védő meglehetősen gólerős, hiszen 149 szlovák bajnokin 22 alkalommal volt eredményes eddig.

Úgy tudjuk, Tomás Tujvel mellé kapus is érkezhet, a korábbi dunaszerdahelyi Novota János neve is szóba került, de ő vélhetően nem hagyja el a bécsi Rapidot. Az NB II-ből is igazolhat a klub: a kisvárdai Cseri Tamás is Kövesdre kerülhet.