Ugyan február 14-én lezárult az átigazolási időszak a magyar klubok számára, ám a Mezőkövesd Zsóry FC háza táján továbbra is zajlik az élet a keret összetételét illetően.

Honlapunk megbízható forrásból úgy értesült, hogy Kuttor Attila vezetőedző jelezte két játékosa, Patrick Mevoungou és Szakály Dénes felé, hogy nem számít rájuk a tavaszi szezonban. Úgy tudjuk, az említett focistákkal közös megegyezéssel szerződést bonthat a klub, addig pedig a második csapatnál edzenek.

A 33 éves kameruni légiós 2018 nyarán érkezett a borsodiakhoz a Puskás Akadémiától, a most futó szezonban tizenhárom mérkőzésen jutott szóhoz, a kezdőcsapatban tíz alkalommal kapott helyet.

Szakály szintén az idény elején került Mezőkövesdre, a bajnokságban tíz találkozón adott neki lehetőséget Kuttor Attila, ám gólt csak a Magyar Kupában lőtt – dupla a Fővárosi Vízművek SK ellen. A borsodi csapat huszonegy fordulót követően a hetedik helyen áll a bajnokságban, míg az MK-nyolcaddöntőben a Szombathelyi Haladás ellen néz farkasszemet.

Az NB I-en belül vált klubot a Diósgyőr váratlan távozója