Bár biztatóan indult Mervó Bence lengyelországi karrierje, a támadó sorsa egy ideje kedvezőtlenre fordult az Ekstraklasában. A fiatal támadó augusztus vége óta mindössze egyszer töltött el 90 percet a pályán, a többségében csak a kispadon ülhetett a Slasknál, általában csak percekre vetették be. Nem meglepő, hogy Lengyelországban is téma egy ideje a sorsa, a kinti sajtó szerint nem zárható ki a klubváltása.

 

Lengyelországból származó információink szerint a magyar bajnokság is mentőöv lehet a támadó számára: a hírek szerint a Haladás szívesen szerződtetné az utóbbi időben mellőzött csatárt. Honlapunk megkereste ez ügyben Tóth Miklóst, a vasiak ügyvezetőjét, aki annyit mondott, ebben az ügyben semmi nem zárható ki, de bővebben nem szeretné a híreket kommentálni.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}

Mervó hazatérése azért sem lenne meglepő, mert Mészöly Géza pár napja arról beszélt, hogy egy olyan játékossal erősítené meg a támadószekciót, aki szerinte erősítést jelentene, korábban pedig már dolgoztak együtt – Mervó pedig folyamatosan játszott nála a korosztályos válogatottban.

A hazai átigazolási híreket ITT találod – kattints!