Az NB I második fordulójának válogatottja:

Sebők (Gyirmót) – Gévay (Paks), Vaskó (Vasas), Ristevski (Vasas) – Bognár (Diósgyőr), Bartha (Paks), Rácz (Haladás), Nagy D. (Ferencváros) – Ádám (Vasas), Böde (Ferencváros), Feczesin (Videoton)

Sebők Zsolt (Gyirmót)

Magabiztosságot árasztott a kapuból, volt három fontos védése, a legnagyobb bravúrt a második félidőben kellett bemutatnia Vadnai közeli bombájánál.

Gévay Zsolt (Paks)

A párharcainak 80 százalékát megnyerte, biztos pontja volt a védelemnek. A második félidőben szerzett gólja egy pontot ért csapatának.

Vaskó Tamás (Vasas)

Ugyan csak csereként lépett pályára, de három perc alatt szerzett két remek fejesgólja miatt egyértelműen helye van a csapatban.

Kire Ristevski (Vasas)

Jól  megoldotta a védekező feladatát, de az előre játékban is hatékony volt, adott több egészen kiváló labdát is a támadóknak.

Bognár István (Diósgyőr)

Tartja kiváló formáját, kiosztott egy gólpasszt, majd szerzett egy remek gólt, amivel a Diósgyőr megnyerte a második idei bajnokiját is.  

Bartha László (Paks)

A paksiak legaktívabb tagja volt a Videoton ellen, pontos labdái voltak. Több mint 90 százalékos hatékonysággal passzolt.

Rácz Barnabás (Haladás)

Nagy kedvvel futballozott, négyszer is próbálkozott kapura lövéssel, ő szerezte a Hali vezető találatát.

Nagy Dominik (Ferencváros)

A Fradi középpályásai közül ő volt a legaktívabb. Szép gólpasszt adott Bödének, amivel három pontot szereztek a Honvéd ellen.

Ádám Martin (Vasas)

Kiválóan játszott a fiatal támadó. Az első félidőben adott egy kiváló labdát Remilinek, amiből kapufa lett, majd volt egy jó távoli bombája, ami alig kerülte el a kaput, a második félidőben pedig a védőit megelőzve fejelt egyenlítő gólt.

Böde Dániel (Ferencváros)

Nagyon hatékonya játszott. Egyszer talált kaput, abból győztes gólt szerzett egy szép egyéni teljesítmény után.

Feczesin Róbert (Videoton)

Sokszor került helyzetbe, amelyekből egyet értékesített. A labdái nagy többségében pontosak voltak és mindhárom párharcát megnyerte.

A hét edzője:

Michael Oenning (Vasas)

Az első perctől támadólag lépett fel a csapata a Debrecen ellen és a bekapott gól után sem omlottak össze. A második félidőben remekül cserélt, a Korcsmárt váltó Vaskó két góllal megfordította az eredményt.

A hét cseréje:

Báló Tamás (Paks)

Csereként beállva lendületet adott csapatának, a bal szélen rendkívül aktív volt, ha van egy kis szerencséje, gólt is szerezhetett volna.