Azon alkalomból szólaltatta meg az Istoé nevű portál Matheus Leonit, hogy a kisvárdai légiós Ferencváros ellen szerzett találata lett augusztus hónap legszebb gólja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és az M4 Sport közös szavazásán.

– Fontos gól volt egy nagy meccsen, és ennek így még nagyobb súlya van. Kétségtelenül pályafutásom egyik legszebb gólja, boldog voltam ezzel a befejezéssel. Remélem, hogy a következő meccseken is meg tudom ismételni és lövök még gólokat, akár csúnyát is, a fontos, hogy segítsem az együttest a szezon további részében is – mondta a Kisvárda brazil védője, Leoni a Ferencváros elleni bajnokin szerzett góljával kapcsolatban.

A portál a találathoz azt is hozzáfűzte, hogy akár versenyben is lehet majd a Puskás-díjért. Leoni a nyilatkozatában azt is kiemelte, hogy a Kisvárda célja a bajnoki cím.

– A Kisvárda egy nagy klub, nagyon jó szisztémával. Mindenünk megvan ahhoz, hogy a bajnoki címért folytatott küzdelemben stabilak maradjunk. Ez csak rajtunk múlik. Meccsről meccsre fogunk gondolkodni, hogy elérjük ezt a célt – mondta a kisvárdai játékos.

Kisvárda: “Egy edző maximum 25 százalékot ad hozzá a csapat sikeréhez” – Révész ebben látja az idei remeklésük titkát