Hétfőn érkezett a hír, hogy közös megegyezéssel távozott a Kisvárda vezetőedzői posztjáról Bódog Tamás, akit februárban neveztek ki a szabolcsi együttes élére, 14 bajnokin pedig 6 győzelem, 3 döntetlen és 5 vereség volt a mutatója. A várdaiak sportigazgatója, Révész Attila a Magyar Nemzetnek adott interjújában elárulta, melyik országból kapott ajánlatot Bódog, valamint arról is beszélt, hogy ki lehet az utódja.

– Még fogalmam sincs, ki lesz az edző. Nagyon friss Bódog Tamás távozása. Friss, de nem ért váratlanul, mert már három hete tudjuk, hogy

Tamást megkeresték Svájcból, azt is tudom, hogy konkrétan honnan, de megkért, hogy tartsam titokban.

Szóval tudtuk, hogy komoly ajánlata van, ezért is mondtam neki, hogy nem állok az útjába, békében, barátságban váltunk el. Szíve szerint maradt volna, ugyanakkor izgatja az új kihívás, láttam rajta, hogy őrlődik, ezért is beszéltük meg, hogy inkább menjen.

Révész elmondta, a helyezésükkel tulajdonképpen elégedett, a nyolcadik hely nem rossz, bár megítélése szerint a játékosállomány ereje az első hat közé predesztinálta a Kisvárdát. A keret nagyjából megmaradt az augusztus 15-én kezdődő új bajnokságra is, felhoznak néhány fiatalt az akadémiáról, ennyi a változás – körvonalazta a terveket a sportigazgató, majd még szót ejtett arról is, ki lehet Bódog utódja a vezetőedzői poszton.

– Két portugál edzővel tárgyalok a napokban, az egyikük João de Oliveira Janeiro, aki az elmúlt idényben az NB II-ben 12. helyen végző Szeged trénere volt.

Magyar edzőben nem tudok gondolkodni, annyit csalódtam az utóbbi években, mert magasra tettem a mércét… Nem kell olyan edző, nem akarom mondani, mint kicsoda, aki alighogy elkezdődött a meccs, beparkolta a csapatbuszt a tizenhatosunkra, aztán végigvédekezte a mérkőzést.