Az OTP Bank Ligában érdekelt Kisvárda hivatalos oldalán jelezte, hogy mivel az MLSZ fegyelmi bizottsága megalapozottnak látta a fegyelmi vétséget, a november 2-án a DVTK otthonában lejátszott mérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt 200 ezer forintos pénzbírságot kell kifizetniük.

A kisvardafc.hu hozzáteszi, az indoklás szerint a mérkőzés hajrájában többször is felhangzott a játékvezetőket becsmérlő kórus, illetve az ötödik számú játékvezetőt a vendégszektorból sörrel lelocsolták és öngyújtóval is célba vették, de nem találták el. A portál közleményét az alábbi szurkolókhoz intézett üzenettel zárta.

Kedves Szurkolóink!

Nem lehetünk eléggé hálásak azért, ahogyan a hazai mérkőzéseken segítik a csapatot és az ország minden részére elkísérik, hogy jelenlétükkel, szurkolásukkal jobb teljesítményre sarkallják a játékosokat. Ugyanakkor fokozottan kérjük, hogy a jövőben tartózkodjanak a játékvezetők, az ellenfél és a szövetség verbális inzultálásától, nem beszélve arról, hogy semmilyen tárgyat ne dobáljanak a pályára. Klubunkra immár visszaesőként az eddigieknél is súlyosabb büntetést róhatnak ki bármilyen ilyen jellegű szabálysértés esetén. A vélt igazságtalanságon úgy próbáljunk felülemelkedni, hogy még nagyobb hangerővel zúgjon a „Hajrá, Várda!”.