I. félidő:

Mesanovicé volt az első helyzet, de Rusák simán védte a 10 méteres fejesét. A másik oldalon már jóval nehezebb dolga volt Dombónak: a 17. percben Medgyes közeli bólintását, majd nagyjából egy perccel később Simon kísérletét is bravúrral hárította.

A félidő közepén Asani veszélyes beívelése lepte meg kis híján a vendégek kapusát, majd Hajdú sérülése, ápolása, majd visszatérése jelentett némi eseményt. Kisebb gyirmóti lehetőségek után aztán a Kisvárda alakított ki komolyabb helyzetet, a 38. percben Melnyik nagyon kevéssel tüzelt a jobb kapufa mellé 22 méterről.

A 45. percben pedig érkezett a hazaiak vezető gólja: egy eladott után Rusák még védeni tudott, de Asani beadása után Mesanovic már erőszakosan a kapuba talált (1-0).

II. félidő:

A fordulás után a Kisvárda uralta inkább a játékot, de Prenga fejesét (61. perc) leszámítva nagyobb helyzete a házigazdának sem volt. A vendégek közben inkább távolról próbálkoztak (kevés sikerrel), komolyabb veszélyt viszont egészen a 77. percig nem okoztak, ekkor Nagy Patrik 17 méteres lövését védte eldőlve Dombó.

A hajrában gyűrték egymást a csapatok, de a kapuk nem forogtak mér igazán veszélyben, így maradt az 1-0. A Kisvárda zsinórban a hatodik hazai meccsén maradt veretlen és a Puskás Akadémiával azonos pontszámmal áll a táblázat harmadik helyén. A 17 órától Székesfehérváron pályára lépő és listavezető FTC előnye jelenleg két pont az üldöző duó előtt.

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Kisvárda – Gyirmót 1-0 (Mesanovic 45.)

Kisvárda: Dombó – Peteleu, Cirkovic, Prenga, Leoni – Asani (Karabeljov, 81.), Melnyik,, Zlicsics (Gosztonyi, 90.), Bumba (Nagy M. K., 81.) – Mesanovic, Makowski

Gyirmót: Rusák – Major, Ene, Hajdú, Zeke – Hasani (Cvetanovski, 72.), Radics, Klimovich, Ventura (Nagy P., 72.), Medgyes (Herjeczki, 72.) – Simon

Később:

17:00: MOL Ferencváros – FTC – élőben itt!